TEST: Ny forrygende rensegel fra Sensai

Af Lene Lund - 03/02/2021 11.35
IMG 8457 v2

TEST: Jeg bruger make-up alle dage - året rundt. 

Om sommeren mindre end om vinteren.

Og måske  vælger jeg at skifte min trofaste foundation ud med en farvet solcreme. 

Jeg er altid været bevidst om at afrense huden grundigt inden sengetid og jeg har igennem årene prøvet masser af renseprodukter.

Men jeg har fundet ud af, at jeg rigtig godt kan lide at få vand i ansigtet både morgen og aften, og derfor er et renseprodukt, som bruges sammen med vand min foretrukne måde at fjerne make-up’en på.

Netop nu bruger jeg en aldeles skønt produkt fra Sensai: Silky Purifying Clear Gel Wash. Det er en dybderensende rensegel, der opløser tilstoppede porer og hudorme og via en speciel teknologi opløses talg og snavs samtidig med, at hudens naturlige fugtbalance bevares og hudirritation forebygges.

Silky Purifying Clear Gel Wash er et meget drøjt renseprodukt. Jeg pumper blot to tryk ud i hånden, efter at jeg har fugtet ansigtet  med vand. Derefter masserer jeg produktet med cirkulerende bevægelser og skyller af med lunkent eller koldt vand.

Følelsen af vand i ansigtet er herlig og den fornemmelse, jeg har af min hud efter afrensningen er superskøn. Jeg føler næsten, jeg har tilføjet min hud masser af livgivende pleje.  Den er klar, ensartet  og blød - og parat til efterfølgende hudpleje.

Jeg må indrømme, at jeg er blevet afhængig.

Et herligt produkt fra japanske Sensai, der er absolut anbefalelsesværdigt.

Facts:

Dybderensende og fugtgivende.

Opløser tilstoppede porer og forebygger hudirritation.

Giver en klar, jævn og glat hud.

Passer alle hudtyper.

Dette er en ikke-skummende rensegel.

Kan bruges af alle aldre.

Pris: 385 kroner.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden