Smuk, smukkere, smukkest

Af Lene Lund - 23/11/2020 17.11
Alt skal spille, når man skal indtage forskellige scener.
Og det skal sangerinde Kirstine Bonde, der har en uddannelse som klassisk sanger med i bagagen.
Kirstine Bonde går efter en helhedoplevelse, når hun går på scenen for at præsentere gæsterne for de mange forskellige smukke genrer, som hun mestrer. Derfor skal både tøj og make-up spille ligeså godt som de musikere, som leverer musikken til Kirstines smukke sang.
- Det skal helst være en helhedsoplevelse,  og derfor tæller det ydre også, når jeg leverer mine sange, fortæller Kirstine Bonde, der i sagens natur er storforbruger af både scenetøj og make-up.
Og så er det jo også noget nemmere at levere i top, når der er styr på både make-up, hår og kjoler.
- Og så synger man bare bedre med lange øjenvipper, fastslår Kirstine Bonde med et glimt i øjet.
Den dygtige sangerinde har fået mulighed for at teste tre spændende nyheder fra KVD Vegan Beauty - og de falder i den grad i hendes smag.
Edge of Reality Eyeshadows Palette består af 14 ultrapigmenterede, matte og skinnende nuancer.
- Og det er farver, lige til mig. Der er noget til enhver lejlighed, uanset om jeg foretrækker en mere diskret make-up, eller jeg skruer helt op for blusset. Og så er de skyggerne nemme at bruge og særdeles holdbare, som de skal være, når projektørerne er tændt.
Kirstine Bonde har med held brugt øjenvippeserum og fået et smukt resultat ud af det. 
Men hun synes, hun gerne vil sætte endnu ekstra spot på øjnene, når hun optræder,  og fra KVD Vegan Beauty kommer nu fire varianter af genanvendelige, 100% veganske falske øjenvipper, der er utrolig nemme at påføre og behagelige at have på.
- Jeg er efterhånden blevet en sand mester i at påføre mig kunstige vipper. Men jeg må sige, at jeg synes disse er fantastiske, ikke mindst fordi,  de er genanvendelige.  Og så kan jeg godt lide, at man kan vælge præcis, hvor tætte og lange, de skal være. Lige noget for mig.
En eyeliner er også min faste ledsager, når jeg skal optræde,  og fra KVD Vegan Beauty prøvede jeg en vandfast, flydende eyeliner, Ink Liner Tropper Black, der holder helt på til 24 timer.  Dejligt, at den er så holdbar, så jeg er sikker på, at øjenmake-uppen sidder,  hvor den skal, når musikken spiller, understreger sangerinden, der allerede fredag den 27. november optræder på  Lydum Mølle og senere giver en række julekoncerter, blandt andet i domkirkebyen Ribe sammen med musikerne Gade og Sønderby. 

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden