Opstrammende serum

Af Lene Lund - 20/09/2019 10.48
IMG 4819 v4
En fastere hud. Hvem ønsker ikke det? Jeg gør i hvert fald, men jeg er ikke indstillet på kosmetiske operationer for at få det. Og mange har det som jeg, og det er mange fabrikanter af hudplejeprodukter klar over. Derfor forskes der også meget i at frembringe produkter, som kan opfylde kvinders behov for en fastere, sundere og mere ensartet hud.
Et af firmaerne er danske Ecooking, som i deres spændrende sortiment har Stram op-kapsler med en naturlig botox-effekt. Der er tale om et serum, der tilfører huden ekstra fugt med med naturlige ingredienser, der mindsker hudens rynker samtidig med at produktet har en opstrammende effekt.

Firmaet lover, at hvis man bruger kapslerne morgen og aften i 60 dage, kan man se rynkerne blive synligt udglattede og mindre dybe. Jeg har nu prøvet produktet i en måneds tid og jeg må sige, jeg er solgt.  Jeg kan se på huden, at den ser sundere og mere ungdommelig ud, og jeg glæder mig til at se hudens tilstand,  når jeg har brugt det i endnu en måned.

Jeg bruger antirynke-serummet fra Ecooking morgen og aften, og ikke kun i ansigtet. Jeg er omhyggelig med også at tilføre det på den sarte hud på hals og dekolte, inden jeg påfører min vanlige dag- eller natcreme.

Da Stram Op-serummet er tyndtflydende, trænger det hurtigt ind i huden, således at man derefter kan bruge sine andre hudplejeprodukter og sin makeup. Alt i alt er Stram Op-kapslerne et herligt bekendtskab, som nemt kan blive vanedannende.

Læs mere og køb Stram-Op serum hos BilligParfume.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden