Lækkersulten efter nyt tøj?

Af Lene Lund - 22/06/2022 14.11

Kan man være lækkersulten efter nyt tøj?

Jeg kan godt!

Og mine tænder løber i vand, når jeg på nettet eller hos Club B i Esbjerg ser  Elise Guds smukke sommertøj.

Lækkerier, der passer godt til afslappede feriedage, hvor man gerne vil se godt ud, selvom det er ferie.

Lange og korte kjoler, som i forskellige varianter stadig er med i kollektionen er uundværlige både for Elise Gug, for mig og for mange andre.

Jeg har i tidernes  løb haft fordskellige udgaver og nyder hver gang, jeg tager den danske designers flotte tøj på.

I år har jeg bestemt mig for, at en lang marineblå kjole i microfiber skal være min bedste ven på rejsen sydpå.  Kjolen fås i forskellige farver - se for eksempel den grønne her. Den er ærmeløs, hellang og har en lang slids i den ene side. Jeg vil bruge den til et par speakers, et par flade sandaler eller et par høje sko.

Kjolen rulles blot sammen og tages op af kufferten - helt krølfri og præcis som den så ud, da den blev pakket ned. Den vil jeg tage på, når jeg skal ud at spise, når jeg er på shopping eller begiver mig mod stranden.

Jeg vil nok bruge kjolen med en cardigan, en skjorte eller en jakke over. Det klæder mig nok bedst. Desværre.

Kig med her, hos Club B i Esbjerg eller på nettet og se, hvordan Elise Gug endnu  engang har tryllet med sikker hånd.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden