Efterårets lune sweater

Af Lene Lund - 16/09/2019 15.07
IMG 4798 v4

Jeg har altid været fan af efteråret. I hvert fald modemæssigt. Det er det tidspunkt på året, hvor jeg synes, de fleste mode-godbidder præsenteres. Cashmere, uld, læder og tweed omdannes til modemæssige hits, som får en til at længes mod efterårshygge, ild i pejsen og tændte stearinlys. De varme sweatre findes frem og måske skal der investeres i en ny af slagsen. Mit valg som efterårets lune nyhed blev denne sart gule helt enkle sweater af mærket Lisa Yang, fremstillet i superblødt cashmere i den sarteste gule farve. Den klæder mine mange bukser, både de blå denim, de sorte og ikke mindst mine læderjeans med guldstriber langs siderne. Og så vil den også være perfekt tilbehør til sæsonens lange eller knækorte nederdele. Jeg fandt sweateren hos Club B. i Kirkegade i Esbjerg.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden