En tur ned ad Memory Lane

Af Lene Lund - 24/03/2020 13.28

Der er næsten ingen grænser for, hvad man finder, når selvvalgt Corona-isolation holder en hjemme på matriklen.

For mig blev det en tur ned ad Memory Lane, da den bedre halvdel havde fundet oprydningsgenet frem og været på jagt i gemmerne og fundet min scrapbog.

Med et hav af udklip lige fra dengang jeg som 7-årig var indlagt på sygehuset og fik besøg af julemanden, over min altoverskyggende atletikinteresse, der kulminerede med et ungdoms-OL til Wupperthal og til senere forskellige modeljobs. Lige fra poseren i en vandseng, til model for en biltest, for byens dengang store modeforretning - og til jeg var i New York, hvor jeg blev fotograferet af chefen for National Geografic.

Jeg synes, det var rigtig sjovt at lade minderne flyde tilbage og kigge på gamle udklip.

Og ja - det er jeg måske nok også den eneste, der synes.

Ikke desto mindre har jeg lagt nogle af minderne ind her på bloggen.

Man må gerne grine - og undres.......

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden